Hungária szelet

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 5 tojás sárgája
  • 30 dkg porcukorral
  • 5 evőkanál víz
  • 5 evőkanál víz
  • 20 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg darált dió

krém

  • 2.5 dl tej
  • 3 evőkanál liszt
  • 10 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 2 evőkanál rum
  • 5 dkg darált dió

tetejére

  • csokimáz

Elkészítés

A tejet a liszttel felfőzzük, majd a porcukrot a rummal, a margarinnal meg a dióval összekeverjük. Elvegyítjük a két krémet. A torta tetejére tesszük. Csokival bevonjuk. A dió kivételével a hozzávalókat összekeverjük, majd kettéosztjuk a tésztát, és az egyik felébe keverjük a diót. A diós felét öntjük a tepsi aljára, a másikat a tetejére. Megsütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.