Hungária szelet
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 5 tojás sárgája
- 30 dkg porcukorral
- 5 evőkanál víz
- 5 evőkanál víz
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 15 dkg darált dió
krém
- 2.5 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 10 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 evőkanál rum
- 5 dkg darált dió
tetejére
- csokimáz
Elkészítés
A tejet a liszttel felfőzzük, majd a porcukrot a rummal, a margarinnal meg a dióval összekeverjük. Elvegyítjük a két krémet. A torta tetejére tesszük. Csokival bevonjuk. A dió kivételével a hozzávalókat összekeverjük, majd kettéosztjuk a tésztát, és az egyik felébe keverjük a diót. A diós felét öntjük a tepsi aljára, a másikat a tetejére. Megsütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.